Lakásszámlák bemutatása

Magas hozam
Államilag támogatott
Kockázatmentes
Átruházható
Személyre szabott
Szolgáltató független
Választható futamidő
Szüneteltethető
Lakáscélra
Többszörözhető
Rugalmas
Adószámonként évente, alanyi jogon 72 000  forint állami támogatás igényelhető, havi 20 000 forint megtakarítás elhelyezésével. Közeli hozzátartozók egymás adószámát is használhatják előtakarékosságra. Egy adószám egyszerre csak egy lakásszámla-szerződésbe vonható be, de lejárat után újra felhasználható) tehát egy ember évente akár többször is igényelheti a 72 000 forint támogatást.
A lejáratkor/felhasználáskor nagyon sokféleképpen használható fel, és nem kell előre eldönteni, hogy pontosan milyen ingatlancélhoz kapcsolódik majd a lakásszámla. A leggyakoribb felhasználási célok: új/használt lakás/ház/telek vásárlása, rokonok kivásárlása. Lakáscélú kölcsön betörlesztése/előtörlesztése. Felújítás/bővítés/korszerűsítés/energetikai beruházások. Kandalló/cserépkályha/klíma beépítése. Kert és terasz építése, kútfúrás, locsolórendszer kiépítése. Beépített bútorok vásárlása, konyhaszekrény, konyhai gépek, függönykarnis vásárlása.
4 éves megtakarítás esetében éves szintre lebontva közel 11%-os EBKM (egységes betéti kamatmutató) érhető el. Havi 20 000 forint befizetésével 4 év alatt 1 millió forint befizetése mellett több mint 1,3 millió forint kerül jóváírásra.
A a lakásszámla megkötésekor szabadon eldönthető és időközben is módosítható a futamidő, amely 4 és 10 év között változhat. Ezen időtartam alatt a hitellel növelt, megtakarított összeget vagy csak a megtakarítást bármikor lehet igényelni, a lakásszámla bármikor felmondható vagy meghosszabbítható. A lekötött betéthez hasonlóan a megtakarítás bármikor feltörhető, ilyenkor a betéti kamattal növelt összeget 1-2 hónap után jóváírják a bankszámlán.
Közeli hozzátartozók között 200 forintos díj ellenében átadható a lakásszámla, így könnyű hozzáigazítani az aktuális célokhoz.
A futamidő 4 és 10 év között szabadon megválasztható és szabadon változtatható. A havi befizetendő összeg is szabadon megválasztható és változtatható adószámonként 5 és 20  ezer forint között. De egy alkalommal akár 1 évig is szünetetltethető a befizetés. Közeli hozzátartozók között bármelyik szereplő szabadon kicserélhető, tehát még azt se kell eldönteni, hogy ki fogja felhasználni. Lehetőség van akár évente egy összegben vagy havi, illetve negyedéves részletekben is teljesíteni a befizetéseket 
Többféle garancia biztosítja, hogy a betéteidet nem veszítheted el. Egyrészt az Aegon, Erste, Fundamenta és OTP Lakástakarék komoly tartalékkal rendelkezik, másrészt ezen szolgáltatók esetleges csődje esetén az állam is helyt áll, hiszen az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) azonnal átutalná a károsultaknak a megtakarításaikat.

Ha valamiért nem tudod fizetni a megtakarításokat, akkor a legnagyobb veszteség, ami ér, hogy nem kapod meg az állami támogatást. Akár egy évig is szüneteltethető a befizetés.

Bármilyen ingatlanhoz köthető cérla fel lehet használni. A leggyakoribb felhasználási célok: új/használt lakás/ház/telek vásárlása, rokonok kivásárlása. Felújítás/bővítés/korszerűsítés/energetikai beruházások. Kandaló/cserépkályha/klíma beépítése. Kert és terasz építés, kútfúrás, locsolórendszer kiépítése. Beépített bútorok vásárlása, konyhaszekrény, konyhai gépek, függönykarnis. Lakáscélú kölcsön betörlesztése.

Jelenleg 4 szolgáltónál (Aegon, Erste, Funamemta, OTP) lehet lakásszámlát nyitni, én minda 4 szolgáltató termékeit össze tudom számodra hasonlítani és segítek kiválasztani a számodra legjobbat.

Ha kölcsönkéred egy családtagod adószámát, akkor akár többször 72 000 forintnyi állami támogatásra lehetsz jogosult. “kölcsönt” bármikor visszaadhatod, és az adószám birtokosa nem rendelkezhet a megtakarításodról.

Ajánlás

Ha jó lehetőségnek tartod, lépj velünk kapcsolatba vagy ajánld tovább. Amennyiben a megkeresést követően szerződést nyit az ajánlott fél, akkor az ajánló 2000 forint jóváírást kap tőlem. -> Ha megadod az e-mail címed vagy bárki más e-mail címét.

Magam ajánlom!

Űrlap

Kötelező mező *

 

Partnereink

logo_otp_lak.jpg
fundamenta.png
erste.png
aeg.jpg
mkb.jpg
bb_logo.jpg
cib_bank.jpg
kh.jpg
raf.png
sberbank-2.jpg
takarekkereskedelmibank_logo_cmyk_001.jpg
uni.jpg
Minden jog fenntartva. © 2017 Egyrolakettore.HuKészítette Kruller.Hu

Keresés