Klikk!Lakászámlák bemutatása ▶

Szakértelem

Felsőfokú gazdasági végzettségemnek megfelelően maximális szakmai odafigyeléssel kezelem ügyfeleink pénzügyeit már 4 éve. Banki kapcsolattartóim is tapasztalt szakemberek.

Kedvezmények

Magyarország egyik legnagyobb közvetítői hálózatának tagjaként általam extra kedvezmények érhetőek el: extra kamatkedvezmény, ingyenes értékbecslés, ingyenes előtörlesztés.

Széles termékportfólió

Tizenegy kereskedelmi bank és mind a négy lakástakarék termékeinek kombinálásával minden élethelyzetre igyekszem a legjobb megoldást megtalálni.

Biztonság

Kiemelt szempont a munkám során, néhány kulcsszóban: előminősítés, kiszámítható konstrukciók, megbízható minősített termékek, előre átbeszélt meglepetésmentes folyamat.

Ingyenes szolgáltatás

Mind a hitelközvetítés, mind a lakástakarékok nyitása és a későbbi kérdések során felmerülő támogatásom is teljesen ingyenes, hisz a közreműködésemért a pénzintézetek kompenzálnak.

Függetlenség

A 11 bank és a 4 lakástakarék termékei közül számomra kiemelten fontos, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő ajánlatokat mutassam be, a végső döntés pedig természetesen az Öné! 

Vélemények

cib-bank-logo.jpg
kh.png
raiffeisen-logo_alul_ahol-megbecsulnek_300x300px.jpg
unicredit.jpg
sber.png
fhb_partner_logo.png
otpbank.png
oberbank.jpg
erste-bank-hungary-logo.jpg
01_budapestbank.jpg
letlts.png
logofiokba.png
erste-bank-hungary-logo.jpg
unnamed.jpg
38227523_140495400197840_3155029876960919552_n.png
Minden jog fenntartva. © 2017 Egyrolakettore.HuKészítette Kruller.Hu

Keresés