A Blogger Bemutatása

Fancsali Judit

Végzettség / Munkatapasztalatok

Fancsali Judit vagyok, okleveles közgazdász, (pénzügyi közvetítő) vállalkozó, munkaviszonyomban tranzakciós tanácsadó, egyébként meg két gyermek büszke és fáradhatatlan édesanyja.

A gyermekeim születése előtt munkaviszonyom során vállalkozásoknak segítettem finanszírozást szerezni, jelenleg vállalkozásomban pedig magánszemélyek számára nyújtok támogatást olyankor, amikor nagyobb összegre van szükség, vagy a jövőbeli célok pénzügyi hátterét kell biztosítani.

Közgazdász diplomámat befektetés-elemző és kockázatkezelő főszakirányon végeztem. A szakirány a szemléletmódomra is hatással volt,  szerintem felelős döntést az életben a kockázatok és a lehetőségek figyelembe vételével lehet hozni. A vállalkozásom elindítására ez a szemléletmód is hatással volt, és feladatomnak tekintem, hogy a kedves olvasó/érdeklődő befektetési döntésénél is tudjuk kamatoztatni.

A blog célja

Szeretném kedves olvasóimmal, barátaimmal és ügyfeleimmel megosztani az elmúlt években gyűjtött tapasztalatokat, gondolatokat, hogy más is hasznosíthassa. Ezt a célt az is támogatja, hogy az Otthontérképpel együttműködve, az index.hu weblapon is olvashatóak írásaim.

Célom továbbá egy olyan szakmai, pénzügyi fórum létrehozása, ahol én is új inspirációkat szerezhetek a visszajelzésekből.

Ha egy kicsit is tudok az úgynevezett pénzügyi kultúra fejlesztéséért tenni, akkor minden ezzel töltött idő össztársadalmi szinten többszörösen megtérül.

Finanszírozási tapasztalatok

2015 eleje óta támogatom az ügyfelek lakáscéljainak megvalósítását. Előbb a Fundamenta partnereként, ahol a termékpaletta lakástakarék pénztári megtakarítást és három bank hiteltermét tartalmazta. Most pedig a C&I Hitelnet közvetítőjeként már mind a négy lakás-takarékpénztár, és 11 bank termékeit összevetve tudom az ügyfél élethelyzetéhez, elképzeléseihez a legjobban illeszkedő kombinációt megtalálni. Ebben segítségemre van egy a weboldalamon kintlevőnl sokkal részletesebb kalkulátor.

Ingatlanokhoz kapcsolható tapasztalataink nem csak elméletiek, 2012 végén vettünk egy befektetési célú családi házat, melyet a csupasz falakig visszabontottuk, aztán két évig újítottunk, azóta már aktívan bérbe adunk. Azóta is aktívan figyeljük a piaci lehetőségeket.

Egyéb

Emellett két gyermekes anyuka vagyok, a lányom 2013 végén a fiam 2016 nyarán született.

Az unokatestvéremmel közösen tartunk egy kurzust fiatal szakkollégista egyetemistáknak, melynek többek között célja, a tulajdonosi értékteremtésen alapuló, gyakorlati üzleti modellezési szemléletmód és eszköztár kifejlesztése.

Főállásban pedig a Heal Partners Kft-nél dolgoztam szülés előtt tanácsadóként, mely magán cégeknek segít nagy összegű tőke és hitel jellegű finanszírozásban, illetve cégek felvásárlásában/eladásában. A gyermekek miatt a több hónapig tartó projektekben nem tudok szerepet vállalni, de tervezem, hogy idővel visszatérek az eredeti szakmámhoz és a szívügyemhez, a vállalatértékeléshez.

Milyen termékeket tudok közvetíteni

Lakossági hitel új/használt lakásra, bővítésre, felújításra, korszerűsítésre, hitelkiváltásra

Lakástakrék pénztári megtakarítás, Áthidaló kölcsön, Azonnali áthidaló kölcsön

Ingatlan fedezetű szabad felhasználású hitel

Személyi kölcsön

Lakossági bankszámla

Támogatott hitel, CSOK, 10+10 millió

KKV hitel, bankszámla, Széchenyi termékcsalád

Önkéntes nyugdíjpénztár

Kiknek a termékeit kínálhatom

Budapest Bank

CIB Bank

Erste Bank, Erste Lakástakarék

Fundamenta-Lakáskassza

K&H Bank

MKB Bank
Oberbank

OTP Bank, OTP Lakástakarékpénztár
Raiffeisen Bank

Sberbank
Takarék Kereskedelmi Bank
Takarék Csoport

UniCredit Bank

Panaszkezelési tájékoztató

Ki vagyok én?

Fancsali Judit egyéni vállalkozó

Székhely: 2040 Budaörs, Budapesti út 12/B

E-mail cím: judit@egyrolakettore.hu

Nyilvántartási szám: 51747189

Engedélyszám: nem kötelező engedélyt kérni a tevékenységre

Tárhely-szolgáltató: 3 in 1 Hosting Bt. https://megacp.com

Közösség:

Minden jog fenntartva. © 2017 Egyrolakettore.HuKészítette Kruller.Hu

Keresés